8 kedai komputer di Pasir Gudang (Murah & Terbaik) 2023

Editorial Team

kedai komputer di Pasir Gudang – Pasir Gudang adalah kawasan perindustrian yang pesat dan mempunyai ramai pemilik perniagaan serta penduduk yang berminat mendapatkan produk komputer baik itu untuk kegunaan peribadi atau keperluan perniagaan.

Pemilihan kedai komputer yang terbaik dan lebih murah menjadi pilihan utama bagi pelanggan yang ingin membeli atau menjual produk berkaitan komputer termasuk aksesori.

Namun, dengan begitu banyak pilihan kedai-kedai yang tersedia di Pasir Gudang, tentu saja menjadi sukar bagi pelanggan untuk membuat keputusan yang tepat.

Kriteria utama dalam memilih kedai terbaik di Pasir Gudang ialah kualiti produk yang ditawarkan dan perkhidmatan yang baik.

Kualiti produk memegang peranan penting, terutama bagi mereka yang ingin membeli atau menjual produk komputer.

Selain daripada itu, perkhidmatan yang baik juga menjadi faktor utama kerana ia menunjukkan bagaimana kedai komputer memberikan khidmat pelanggan kepada pelanggan mereka.

Selain itu, faktor harga juga merupakan kriteria penting dalam memilih kedai komputer murah. Dalam mencari kedai terbaik di Pasir Gudang, pengguna hendaklah mencari kedai yang menyediakan produk berkualiti dengan harga yang berpatutan, selain daripada menyediakan pelbagai jenis produk komputer termasuk aksesori.

Dengan begitu, pelanggan dapat membeli produk yang berkualiti tanpa perlu membayar harga yang mahal.

Adalah penting bagi pelanggan dan pengguna di Pasir Gudang untuk memilih kedai komputer terbaik yang menawarkan kualiti produk yang baik, perkhidmatan yang cemerlang, harga yang berpatutan serta pelbagai pilihan aksesori untuk membantu mereka memenuhi keperluan komputer mereka.

Dalam artikel ini, kami akan mengulas 8 kedai komputer terbaik di Pasir Gudang yang memenuhi semua kriteria tersebut.

E Cosmic

Alamat43, Jalan Bacang 39, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
Nombor Telefon+60 7-254 2968
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 6:00 PTG, Selasa: 10:00 PG – 6:00 PTG, Rabu: 10:00 PG – 6:00 PTG, Khamis: 10:00 PG – 6:00 PTG, Jumaat: 10:00 PG – 6:00 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 4:00 PG, Ahad: Tutup
Google MapsBuka di Google Maps
5.0
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at E Cosmic:


Brader Don Gudang- 06:21 07/10/23
Laptop kedua, Pencetak, Pembaikan pencetak dakwat semua ada.

Surenkumar Manimaran- 03:49 12/03/22
Kedai yang sangat disyorkan...Servis yang sangat baik dengan juruteknik dan kakitangan yang baik dan bercakap lembut dan harga juga berpatutan.. Pasti saya akan datang ke sini lagi lain kali.

Omar Osman- 04:49 08/10/22
Kedai yang bagus. Walaupun mereka tidak mempunyai barang yang saya inginkan. Tapi owner sangat membantu dan soft spoken.. 👍

Asip Ismail- 14:48 03/17/22
Kedai sangat bagus.. bos pon baik..sangat recommended

zainudin mohamad yusof- 03:54 07/06/18
Baik
js_loader

Privilege Style Trading (PST)

AlamatLot S-43, Kip Mart Masai, Jalan Persiaran Dahlia 2, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
Nombor Telefon+60 12-716 8311
Waktu OperasiIsnin: 10:30 PG – 10:00 PTG, Selasa: 10:30 PG – 10:00 PTG, Rabu: 10:30 PG – 10:00 PTG, Khamis: 10:30 PG – 10:00 PTG, Jumaat: 10:30 PG – 10:00 PTG, Sabtu: 10:30 PG – 10:00 PTG, Ahad: 10:30 PG – 10:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
3.6
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at Privilege Style Trading (PST):


SAIFULLAH NORHISAN (epuiisan)- 11:04 07/31/22
Perkhidmatan yang sangat baik. Dipercayai. Pro untuk menyelesaikan masalah komputer riba saya. harga mampu milik.

Angel Diong- 08:02 01/29/21
orang baik

Ne yo- 06:07 11/24/18
Mempunyai barang yang bagus...

Loc Kee- 11:19 04/19/18
Kedai komputer ringkas di mana anda boleh mencari alat ganti dan aksesori komputer yang anda perlukan. Mereka juga boleh membaiki dan menservis komputer anda.
js_loader

Mitsuka Laptop

Alamat55, Jln Kedidi 19, Taman Scientex, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
Nombor Telefon+60 14-539 9007
Waktu Operasi
Google MapsBuka di Google Maps
4.6
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at Mitsuka Laptop:


raayah hamid- 06:43 01/30/23
rekemen dgn kedai,,, perkhidmatan yg sgt bagus n blh dipercayai

Eda Juhaida- 02:52 10/13/22
Trusted!!! Saya order printer dari KL utk anak yg study di Pasir Gudang. Sangat senang berurusan dan sgt helpful . Penghantaran yg sangat cepat. Alhamdulillah dipermudahkan segala urusan.

Zila Hamzah- 14:38 09/28/22
baik

Hafizul Ab Samat- 01:19 08/28/22
Pemilik benar-benar pergi ke atas & seterusnya untuk membantu pelanggan. Beliau berusaha untuk memahami keperluan pelanggan & menyediakan perundingan percuma untuk memenuhi keperluan pelanggan. Mendapat tawaran yang sangat baik daripadanya. Sangat disyorkan 👍👍👍

Ilman Afif- 06:20 08/26/22
Seller dipercayai boleh pos luar shah alam. 😊🙏🙏🙏
js_loader

E CUBE TRADING (M) SDN BHD (KIPMALL MASAI)

AlamatLOT A007/T013A-015-016 KIPMALL MASAI, Persiaran Dahlia 2, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
Nombor Telefon+60 11-1331 0035
Waktu OperasiIsnin: 10:30 PG – 10:00 PTG, Selasa: 10:30 PG – 10:00 PTG, Rabu: 10:30 PG – 10:00 PTG, Khamis: 10:30 PG – 10:00 PTG, Jumaat: 10:30 PG – 10:00 PTG, Sabtu: 10:30 PG – 10:00 PTG, Ahad: 10:30 PG – 10:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
5.0
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at E CUBE TRADING (M) SDN BHD (KIPMALL MASAI):


nisa ardini- 06:37 08/18/23
perkhidmatan yang baik

sam- 12:35 08/17/23
Servis terbaik 👍🏻

Sae Haiyan- 05:27 07/27/23
Terima kasih atas perkhidmatan! kakitangan yang mesra dan baik untuk menerangkan tentang kakitangan komputer

Hasrin Sulong- 11:27 11/27/21
Saya boleh bagi ⭐⭐⭐⭐⭐Customer didahulukan dan layanan terbaik

Heyol- 06:06 10/02/20
Staff mesra pelanggan. Ade buat servis jg utk pejabat
js_loader

IMIKA Pasir Gudang – Kota Masai

Alamat58, Jalan Ekoperniagaan 2, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
Nombor Telefon+60 10-462 8477
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 10:00 PTG, Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG, Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG, Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG, Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG, Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
5.0
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at IMIKA Pasir Gudang - Kota Masai:


azuin ahmad- 04:45 08/18/23
Saya mbeli laptop lenovaT450 dari encik Hakimi pada 18 ogos 2023.saya sangat² berpuas hati dengan layanan dan info yang diberikan oleh beliau. Harga juga sangat berpatutan. Dan yang paling best dapat free gift dengan harga seringgit sahaja. Terima kasih Imika Kota Masai dan encik Hakimi atas segala tunjuk ajar yang diberi..

abdin shakirin- 04:19 08/09/23
Saya bli laptop HP 450 dengan Shah..Service mantap👍🏻 harga berbaloi💪🏻

Khidir Mohd- 03:59 07/04/23
HP pro book i3.Sy baru je beli dari imika pasir gudang. Boleh cari Cik Nabila.. servis mantap dan terbaik..

yas myn- 04:57 07/02/23
Saya beli laptop jenama Lenovo Yoga dengan Haziq. Penerangan sangat jelas mengenai laptop. 👍🏻👍🏻 Harga berpatutan. Good job 👍🏻

firekick hot- 10:24 06/21/23
Saya beli laptop dell e7440Cik nabilahh..servis bgus..layanan ok . Sapa2 mncari blh dtg imika psir gudang ❤️🥰
js_loader

Style Vision Computer Store @ KIP Mall Masai

AlamatLOT A007/ T025-026-027, KIPMALL (KIPMART) MASAI, Jalan Masai Lama, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
Nombor Telefon+60 7-255 6109
Waktu OperasiIsnin: 10:30 PG – 9:00 PTG, Selasa: 10:30 PG – 9:00 PTG, Rabu: 10:30 PG – 9:00 PTG, Khamis: 10:30 PG – 9:00 PTG, Jumaat: 10:30 PG – 9:00 PTG, Sabtu: 10:30 PG – 9:00 PTG, Ahad: 10:30 PG – 9:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
5.0
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at Style Vision Computer Store @ KIP Mall Masai:


Naufal mustaqim Tamizi- 12:49 01/06/23
Krja sngt bagus teliti

Hanis Syafiqah- 05:54 12/22/22
pengalaman hebat dengan perkhidmatan pelanggan yang baik! sangat disyorkan kedai komputer di pasir gudang 👍🏻

Maizurah Abd hamid- 05:51 12/22/22
perkhidmatan pelanggan yang baik. Kakitangan yang sangat ramah, memberikan penjelasan yang sangat jelas.

Lucky7 Ares- 04:00 12/22/22
Perkhidmatan yang baik, kakitangan akan memperkenalkan

Luqman Majid- 03:56 12/22/22
Hubungan Pelanggan yang baik, cadangan terbaik daripada kakitangan
js_loader

Net Resources Computer

Alamat4B JALAN MAWAR MERAH, 3, 1, PUSAT PERDAGANGAN 2, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
Nombor Telefon+60 11-7271 1021
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 9:00 PTG, Selasa: 9:00 PG – 9:00 PTG, Rabu: 9:00 PG – 9:00 PTG, Khamis: 9:00 PG – 9:00 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 9:00 PTG, Sabtu: 9:00 PG – 9:00 PTG, Ahad: Tutup
Google MapsBuka di Google Maps
5.0
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at Net Resources Computer:


Mohd Shahrul- 10:09 03/18/23
Bos baik..ramah..pandai..sweet..Aumm..

AR PHOTOWORKS- 15:12 12/28/22
Servis mantap.. Fast respond.. Bila chat sekejap jee reply.. Yg penting brader yg buat tu ensem.. Trusted..

Diana Zulkifli- 10:28 01/15/22
kedai ni terbaik. contact je brother yang kerja situ, sepantas kilat dia respond! trusted seller, harga berpatutan. yang penting, bukan scammer! 👍👍👍👍👍👍👍👍

player call of duty- 16:32 08/03/21
Servis Yang Mantap

Zakirin Kamaruddin- 16:14 07/19/21
servis terbaik. apa2 yang di tanya akan dijawab. harga berpatutan. boleh sembang macam membe2 kalau kena cara. senang cakap semua terbaik lah. recommended
js_loader

KS IT 89 电脑电话产品

AlamatJalan Seri Alam, Bandar Baru Seri Alam, 81750 Masai, Johor, Malaysia
Nombor Telefon+60 19-722 5532
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 9:30 PTG, Selasa: 10:00 PG – 9:30 PTG, Rabu: 10:00 PG – 9:30 PTG, Khamis: 10:00 PG – 9:30 PTG, Jumaat: 10:00 PG – 9:30 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 9:30 PTG, Ahad: 10:00 PG – 9:30 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
3.3
Based on 3 reviews

Real Customer Reviews at KS IT 89 电脑电话产品:


Christine Lee- 05:03 02/01/22
Adakah anda menjual kad grafik?

Engku Aiman- 09:56 08/22/20
Saya berbual dengan nombor yang diberikan di bahagian maklumat untuk mengetahui sama ada item yang saya cari boleh didapati di kedai. Sambutannya sungguh hebat. Sangat2 ​​membantu. Perkhidmatan pelanggan yang hebat.
js_loader

Bagikan:

Ads - After Post Image

Leave a Comment