8 kedai komputer di Jitra (Murah & Terbaik) 2023

Editorial Team

kedai komputer di Jitra – Jika anda sedang mencari kedai komputer terbaik di Jitra, pasti terdapat pelbagai pilihan yang ada di sekitar kawasan tersebut.

Walau bagaimanapun, tidak semua kedai komputer mampu menawarkan khidmat yang berkualiti dan memuaskan hati pelanggan.

Jadi, bagaimana cara untuk memilih kedai komputer yang terbaik di Jitra?

Beberapa kriteria yang perlu diberi perhatian dalam memilih kedai terbaik adalah kemampuan untuk membeli, menjual komputer, aksesori dan harga yang berpatutan.

Pertama, penting bagi kedai komputer untuk memiliki kemampuan yang fleksibel dalam menjual dan membeli produk komputer. Selain memberikan keselesaan kepada pelanggan, ia juga mencerminkan kebolehan untuk menjaga hubungan yang baik dengan pelanggan.

Selain itu, kedai yang mampu membeli barang daripada pelanggan juga menawarkan kelebihan kepada pelanggan kerana ia memberikan cara yang mudah untuk melupuskan barang yang tidak digunakan.

Kedua, kedai komputer terbaik di Jitra juga perlu menawarkan jualan produk yang lengkap seperti komputer desktop, laptop dan macbook.

Tidak lupa juga, kedai yang juga menyediakan aksesori seperti keyboard, mouse, speaker, dan lain-lain. Dalam menyediakan produk yang lengkap, pelanggan tidak perlu bimbang untuk mencari-mencari kedai yang lain untuk membeli produk yang dicari-cari.

Ketiga, harga juga menjadi kriteria penting ketika memilih kedai komputer terbaik di Jitra.

Harga yang berpatutan sangat diperlukan bagi pelanggan kerana ia akan memenuhi keperluan pelanggan untuk membeli produk yang berkualiti tanpa perlu membayar harga yang mahal.

Dengan memperhatikan kriteria-kriteria yang disebutkan, berikut adalah 8 kedai komputer terbaik yang dapat ditemui di Jitra.

Kesemua kedai ini mampu memenuhi kriteria yang dinyatakan dan boleh dipercayai untuk membeli, menjual atau membeli aksesori yang komputer yang diingini dengan harga yang murah.

Pusat Komputer Datagate Jitra

AlamatNo. D5, Bangunan Mara Jitra Pekan Jitra Lama, Taman Pasu, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia
Nombor Telefon+60 13-435 4930
Waktu OperasiIsnin: 9:30 PG – 5:30 PTG, Selasa: 9:30 PG – 5:30 PTG, Rabu: 9:30 PG – 5:30 PTG, Khamis: 9:30 PG – 5:30 PTG, Jumaat: Tutup, Sabtu: Tutup, Ahad: 9:30 PG – 5:30 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
2.5
Based on 2 reviews

Real Customer Reviews at Pusat Komputer Datagate Jitra:


Faris Redzuan- 04:55 01/10/21
Kedai terbaik anda akan mendapat penjelasan untuk item yang anda beli
js_loader

FIRST STAR COMPUTER CENTRE

Alamat48, Jalan Tanah Merah, Bandar Darulaman, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia
Nombor Telefon+60 11-1094 6208
Waktu OperasiIsnin: 11:00 PG – 7:00 PTG, Selasa: 11:00 PG – 7:00 PTG, Rabu: 11:00 PG – 7:00 PTG, Khamis: 11:00 PG – 7:00 PTG, Jumaat: Tutup, Sabtu: 11:00 PG – 7:00 PTG, Ahad: 11:00 PG – 7:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.2
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at FIRST STAR COMPUTER CENTRE:


Mohd Shahril- 08:51 05/29/22
Kedai yang murah & cepat dalam pembaikan komputer

Haninazirah Rosli- 04:59 03/22/22
Servis laju, best price dan senang trade cartridge ink lama dengan yang baru.. Tukar battery haritu pun laju, murah juga..

HaHa 2012- 00:31 02/12/22
Brg harga berpatutan..bleh cuba survey kedai ni dulu n then baru p kdai lain

NShaqirah Mat Isa- 03:44 10/06/21
Area Jitra, Kepala Batas Alor Setar semua kalau nak repair laptop, nak repair printer, hampa mai la sini. Service tiptop harga pula tak bocor poket. Update window, format laptop, tambah ssd dan casing hanya RM198. Kedai X cas RM490 untuk service sama

amir hakim- 18:24 03/02/21
Harga ok la. Cuma layanan kurang mesra
js_loader

SALAM COMPUTER CENTRE

AlamatKOMPLEKS PERNIAGAAN, 45, Jalan KPJ 2/1, Pekan Jitra 2, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia
Nombor Telefon+60 19-903 8861
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 7:00 PTG, Selasa: 10:00 PG – 7:00 PTG, Rabu: 10:00 PG – 7:00 PTG, Khamis: 10:00 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 7:00 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 7:00 PTG, Ahad: 10:00 PG – 7:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
5.0
Based on 4 reviews

Real Customer Reviews at SALAM COMPUTER CENTRE:


Nurul fazieylaa- 09:30 09/04/22
Murah dan sangat berbaloi.. sangat rekemen utk pelajar yg cari laptop budget..

Grip V Slide- 09:29 09/04/22
laptop murah berbaloi. hrg mrhaen. perkhidmatan pn terbaik, terima kasih

Zulhilmi Rosly- 09:29 09/04/22
Laptop murah dan berbaloi, technician pun terang dengan jelas mengenai spec laptop..

Asyraf Razhi- 09:28 09/04/22
Memang bagus, staff explain memang bagus ke fhm... Nanti saya repeat...👍👍👍
js_loader

FIRA Computer Jitra

Alamat9A, Susuran Kompleks Jitra 2, Kompleks Perniagaan, 2, Pekan Jitra, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia
Nombor Telefon+60 16-326 5772
Waktu OperasiIsnin: Tutup, Selasa: 10:30 PG – 6:30 PTG, Rabu: 10:30 PG – 6:30 PTG, Khamis: 10:30 PG – 6:30 PTG, Jumaat: 10:30 PG – 6:30 PTG, Sabtu: 10:30 PG – 6:30 PTG, Ahad: 10:30 PG – 6:30 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
5.0
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at FIRA Computer Jitra:


IZZAT SYAFIQ MOTHAR- 06:19 06/10/23
Ayuhhh support bisness anak melayu. Service terbaikkk‼️

adib ezairy- 04:17 02/17/23
Kedai komputer terbaik area jitra,,dh pernah beli di sini,,siap dapat warranty,yg paling best dapat free gift beli laptop bukan main bnyk lagi..Terbaikk

AKHYAR MOHAMAD- 04:11 02/17/23
Laptop murah dgn kualiti terbaik.. Tapi paling best servis yg diberikan.. After sales service kedai ni mmg tak dinafikan sgt2 terbaik.. Lepas beli laptop, tak risau kemudian hari.. Na repair laptop pon bleh dpat mcm2 perkongsian ilmu drpd staff di situ..

Fatin Ziras- 03:14 02/17/23
dah p bnyak kedai tp kedai nih ja harga murah skit

Syafiq Ouh- 03:12 02/17/23
pernah beli kat sini ...service dia mmg tiptop .haritu rosak depa trus tukar laptop lain
js_loader

I DID SOLUTION JITRA

AlamatG02-2 JITRA MALL, Taman Pasu, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia
Nombor Telefon+60 12-570 0973
Waktu Operasi
Google MapsBuka di Google Maps
1.3
Based on 4 reviews

Real Customer Reviews at I Did Solution JITRA:


Irwan Jumat- 06:47 04/28/23
Perkhidmatan yang mesra, harga yang murah. Berbaloi setiap sen yang dibelanjakan di sini.
js_loader

Bang Long Pc & Gadget

AlamatNo 49, Perumahan Keda, Mukim Binjal, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia
Nombor Telefon+60 17-422 6640
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 10:30 PTG, Selasa: 9:30 PG – 10:30 PTG, Rabu: 9:00 PG – 10:30 PTG, Khamis: 9:00 PG – 10:30 PTG, Jumaat: Tutup, Sabtu: 9:00 PG – 10:30 PTG, Ahad: 9:00 PG – 10:30 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.0
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at Bang Long Pc & Gadget:


Amir Khudri- 09:35 08/13/23
Servis Terbaik dan Berbaloi

mat shaket- 14:04 04/13/23
Terbaik...sgt2 berpuas hati service...pantas...kemas..tiptop...xrugi guna service bang long pc..terbaikkk...mantoppp

NUR SYAMIRA BT MOHAMAD SHUKRI KPM-Guru- 09:59 03/20/23
perkhidmatan yang disediakan mmg terbaik! setiap kali saya ada masalah berkaitan dgn laptop dan pc mmg sini la tempat yg saya cari..terima kasih kerana dah bagi service tiptop..harga sgt2 berbaloi...recommanded

Syahir Othman- 05:33 03/15/23
Alhamdulilah servis cepat dan harga berpatutan.. Insyllah sya akan repeat lg dgn bang long pc
js_loader

The Zone

AlamatLot 12 tingkat bawah Taman seri aman Pekan, Taman Sri Aman, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia
Nombor Telefon+60 11-3531 6606
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 9:30 PTG, Selasa: 9:00 PG – 9:30 PTG, Rabu: 9:00 PG – 9:30 PTG, Khamis: 9:00 PG – 9:30 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 9:30 PTG, Sabtu: 9:00 PG – 9:30 PTG, Ahad: 9:00 PG – 9:30 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
3.2
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at The Zone:


Fatihah Ubaidah- 14:52 04/14/23
Saya photostat kat sini bagi saya mahal la ye. satu muka 20 sen hitam putih. Lepastu worker tu buat tak collate means tak susun in set. MAHAL dan lepastu saya yang kena susun sendiri!!!!! Tak recommend 👎🏻👎🏻👎🏻

Faridhulatrash Fadzillah- 09:02 03/23/22
Servis mantul..staf peramah..skjp je setel urusan..recommended🦄🦄🦄

Muhammad Rushdy Bin Suhaimi- 02:44 12/13/20
Sangat disyorkan

Azlan Adnan- 11:46 10/11/20
Dah la murah tempat pulak selesastaff pulak baik2👍👍
js_loader

COURTS Jitra

Alamat219-223, Jalan PJ 7, Kampung Padang, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia
Nombor Telefon+60 3-3000 8998
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 9:00 PTG, Selasa: 10:00 PG – 9:00 PTG, Rabu: 10:00 PG – 9:00 PTG, Khamis: 10:00 PG – 9:00 PTG, Jumaat: 10:00 PG – 9:00 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 9:00 PTG, Ahad: 10:00 PG – 9:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.2
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at COURTS Jitra:


DANI Rayyan- 13:22 07/23/23
Staff peramah dan penerangan jelas....

fariz nasrol- 10:50 03/09/23
Murah dari kedai luaq.. brg perabot elok juga

b vvb- 09:25 02/19/23
Tq cashier ramah promot masa buat payment.....

Muhammad Zulhairi Ishak -- 07:20 01/24/23
Staf yang sangat peramah dan baik. Sangat membantu dalam pembelian saya.

Hadif Hayazi- 14:13 01/05/23
Antara kdai lektrik murah di jitra.. harga lari byak dri supermarket .. shopping raya boleh mai sini
js_loader

Bagikan:

Ads - After Post Image

Leave a Comment