2 kedai gambar Sentul (Pilihan Terbaik) 2023

Editorial Team

kedai gambar Sentul – Pemilihan kedai gambar untuk memproses gambar passport, cuci gambar, tangkap gambar, frame gambar atau ambil gambar menjadi penting apabila kita ingin mendapatkan hasil yang memuaskan dengan harga yang murah

. Terdapat pelbagai kedai gambar yang boleh ditemui di sekitar Sentul dan kawasan sekitarnya, namun hanya beberapa sahaja yang memberikan layanan yang berkualiti dan harga yang berpatutan.

Dalam artikel ini, kami telah memilih 2 kedai gambar Sentul terbaik yang berdasarkan kriteria kualiti layanan, harga yang kompetitif dan ulasan dari pelanggan.

Kedai-kedai ini menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan seperti mencetak gambar, cuci gambar, tangkap gambar, frame gambar serta mengambil gambar passport yang berkualiti dan murah.

Pemilihan kedai gambar Sentul terbaik dilakukan dengan mengambil kira pendapat pelanggan dan pengalaman pengguna-pengguna sebelumnya.

Kedai-kedai gambar yang dikaji adalah kedai-kedai yang bertapak lama dan mempunyai reputasi yang baik dengan pelanggan mereka.

Bagi pengguna yang mencari perkhidmatan gambar passport, kami telah memilih beberapa kedai gambar yang menyediakan gambar passport dengan harga yang berpatutan dan berkualiti.

Selain itu, kedai-kedai gambar ini turut menawarkan perkhidmatan lain seperti mencetak gambar, cuci gambar, tangkap gambar, dan lain-lain.

Selain itu, kami juga memilih kedai-kedai yang menyediakan perkhidmatan mencuci gambar dengan harga yang berpatutan dan berkualiti.

Kedai-kedai ini turut menawarkan perkhidmatan tangkap gambar bagi mereka yang ingin mengambil gambar kejadian atau momen-momen yang berharga.

Kedai gambar Sentul terbaik juga menawarkan perkhidmatan frame gambar bagi mereka yang ingin memberikan sentuhan kemasan dan melindungi gambar yang telah dicetak.

Selain itu, kedai-kedai gambar ini turut menawarkan perkhidmatan mengambil gambar dengan harga yang murah bagi mereka yang ingin merekodkan kenangan mereka dengan gambar-gambar yang berkualiti.

Dalam artikel berikut, kami akan membincangkan kedai gambar Sentul terbaik yang menawarkan perkhidmatan gambar passport, cuci gambar, tangkap gambar, frame gambar, dan ambil gambar dengan harga yang murah dan berkualiti tinggi.

Semoga artikel ini dapat membantu pembaca dalam memilih kedai gambar yang sesuai dengan keperluan mereka.

Kedai Gambar Q foto Trading

AlamatKedai Gambar Q foto TradingTB-44, UTC Sentul, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Nombor Telefon+60 3-4045 1752
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 7:00 PTG, Selasa: 9:00 PG – 7:00 PTG, Rabu: 9:00 PG – 7:00 PTG, Khamis: 9:00 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 7:00 PTG, Sabtu: 9:00 PG – 7:00 PTG, Ahad: 9:00 PG – 7:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
1.0
Based on 3 reviews

Real Customer Reviews at Kedai Gambar Q foto Trading, TB-44 UTC Sentul, bandar baru sentul:


Nazmul Islam- 04:19 04/19/23
Perkhidmatannya pantas, tetapi kualiti foto tidak bagus. Mereka tidak memperbaharui dalam Photoshop atau Illustrator. Saya fikir anda boleh mendapatkan perkhidmatan ini jika anda memerlukan keperluan segera. Untuk 4 keping gambar saya bayar 15 RM.
js_loader

V.K.V MAJU ENTERPRISE

Alamat26, Jalan Haji Salleh, Sentul, 51000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Nombor Telefon+60 16-200 3622
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 8:30 PTG, Selasa: 9:00 PG – 8:30 PTG, Rabu: 9:00 PG – 8:30 PTG, Khamis: 9:00 PG – 8:30 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 8:30 PTG, Sabtu: 9:00 PG – 8:30 PTG, Ahad: Tutup
Google MapsBuka di Google Maps
0.0
Based on 2 reviews

Real Customer Reviews at V.K.V MAJU ENTERPRISE:

js_loader

Bagikan:

Ads - After Post Image

Leave a Comment