3 kedai buku di Senawang Terbaik & Popular 2023

Editorial Team

kedai buku di Senawang – Anda pencinta buku atau sedang mencari kedai buku yang terbaik di Senawang? Jika ya, artikel ini ada untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat.

Saya telah melakukan beberapa penyelidikan dan membuat list 3 kedai buku terbaik di Senawang yang pasti akan memenuhi keperluan anda. Kedai-kedai ini terletak di lokasi strategik dan menyediakan pelbagai jenis buku dari pelbagai genre.

Antara faktor yang saya ambil kira ketika membuat list ini adalah kualiti buku, harga yang berpatutan, lokasi strategik dan kualiti perkhidmatan. Saya hanya memilih kedai-kedai buku yang memenuhi kriteria ini.

Anda akan menemui kedai-kedai buku yang terbaik seperti MPH Bookstore, Popular Bookstore, Kinokuniya, Times Bookstore dan banyak lagi.

Setiap kedai buku yang terpilih mempunyai keunikan tersendiri dan anda pasti akan menemui buku yang mencabar fikiran dan meluaskan pemikiran.

Jadi, bagi anda yang mencari kedai buku yang istimewa dan bermutu tinggi, list ini pasti akan membantu anda membuat keputusan yang tepat. Yuk, mari kita lihat list 3 kedai buku terbaik di Senawang tersebut satu per satu.

POPULAR bookstore @ Bandar Prima Senawang

AlamatNo 13-G & 13A-G, Jalan BPS3, Bandar Prima Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Nombor Telefon+60 6-675 8378
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 7:00 PTG, Selasa: 10:00 PG – 7:00 PTG, Rabu: 10:00 PG – 7:00 PTG, Khamis: 10:00 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 10:00 PG – 7:00 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 7:00 PTG, Ahad: 10:00 PG – 7:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.3
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at POPULAR bookstore @ Bandar Prima Senawang:


Kheehang Hong- 07:29 11/29/22
Beli tikus tak berekor, (wireless mouse) usb tak function. Hari kesokan pergi, please claim warranty. Lets wait. Bad and sad experience. Haish

Noor Zarihan- 08:53 11/13/22
Layanan di kaunter pembayaran sangat2 memuaskan n menggunakan bahasa yang sangat sopan.terima kasih

Hani Isma- 15:26 08/07/22
Ok.. Tapi tak berapa nak suka/berkenan la.. I beli kertas warna, Cashier gulung kertas tu dgn resit. Dah la I pun beli buku jgk, nak la guna resit tu utk claim income tax. Smpi terkoyak nak bukak resit tu 😭😭. Kalau I perasan cashier tu buat mcm tu, mmg dah larang awal2 dah.. Nasib badan la..

don aniki- 04:45 07/06/22
Layanan dr pekerja amat bagus dan mesra.barang2nya agak byk.cuma rasa ia ditutup agak awal pada jam 7.30pm.rasanya lbh elok tutup jam 9pm.

Bany Ibrahim (Bany Ibrahim)- 12:17 06/07/22
Its ok but tak sebesar di seremban 2Buku terhad dan alat tulis.Bagus seperti biasa Kedai buku Popular
js_loader

Pustaka Rakyat (Senawang) Sdn Bhd

AlamatPusat Bandar Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Nombor Telefon+60 6-671 7922
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 10:00 PTG, Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG, Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG, Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG, Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG, Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
3.8
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at Pustaka Rakyat:


Rozienain Rozali- 10:58 06/29/23
Pada saya, barang2 nya agak mahal dibandingkan dengan kedai buku lain

ain fatiha zainey- 15:51 05/08/23
semua jenis buku latihan untuk sekolah ade kat sini. stationaries ade macam2 jenis. best sangat. with member card got discount.

Inawani- 12:47 03/02/23
Kat sini nak beli buku boleh, boleh beli peralatan sekolah dari alat tulis, baju sekolah, kasut sekolah bag sekolah..Mak2 dekat nak buka mesti dok Cari buku Supermine..Boleh beli sini..Byk stock depa..Xkalut dikkkk

Aila medina- 08:46 03/01/23
sangat teruk dalam customer service. Lack of skills of service. Staff ramai pun tiada guna.

syz _dope- 14:58 09/30/22
Besar and comfort...tapi novel melayu dh tak banyak pilihan la dekat sini....hope ada balik rak for novel² melayu macam dulu...layanan staff elok je sangat peramah and always bantu cari benda yg kita perlukan kalau tak jumpa
js_loader

Pusat Buku Sinaran Sdn. Bhd.

Alamat16-18, Jalan Dato Sheikh Ahmad, Bandar Seremban, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Nombor Telefon+60 6-762 7755
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 7:30 PTG, Selasa: 10:00 PG – 7:30 PTG, Rabu: 10:00 PG – 7:30 PTG, Khamis: 10:00 PG – 7:30 PTG, Jumaat: 10:00 PG – 7:30 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 7:30 PTG, Ahad: 10:00 PG – 7:30 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.3
Based on 6 reviews

Real Customer Reviews at Pusat Buku Sinaran Sdn. Bhd.:


Nurul Arwina- 11:10 09/08/23
Pekerja mesra,memudahkn customer mncri brg yg diingini..hrga brbaloi klu jd ahli. Cuma nya susah sikit nk parking, mmg ikot nsb..

Fiko Romeo- 13:07 07/02/22
The best bookstore in seremban! Selalu buat offer. Harga berpatutan

Elle adiy- 11:56 07/01/22
Banyak pilihan buku. Ada juga yang clearance satu bakul buku hanya bayar RM50. Dan yang paling best .ada reading area untuk adult & kids.. sesuai untuk bawa anak-anak untuk galakkan budaya membaca...

pengembaraan Malaysia- 04:11 04/07/22
Boleh cari stok buku teks... Tapi boleh call dulu sebb tak semua ada stok..

Norfaziela Muhamad Ghous- 17:43 05/09/21
Best bookstore ni. Banyak pilihan stationeries & buku. 1 ¹/² storey. Ada extra percent discount for Sinaran card members.

Siti nur hidayati- 13:08 04/09/21
Alat tulis banyak pilihan. Buku2 pun semua terbaru. Beli kerusi ofis sini pun berbaloi. Staf mesra layan walaupum tengaj sibuk
js_loader

Bagikan:

Ads - After Post Image

Leave a Comment