11 BEST Kedai Tayar Bayan Lepas 2024

Editorial Team

kedai tayar Bayan Lepas – Bayan Lepas, sebuah daerah yang terletak di sebelah selatan Pulau Pinang, dikenali sebagai salah satu pusat perindustrian utama di Malaysia.

Dikenali sebagai “Kawasan Perkhidmatan” yang terkenal di antara pengunjung serta penduduk setempat, Bayan Lepas juga dikenali sebagai destinasi pembelian tayar yang terbaik.

Kedai-kedai tayar di Bayan Lepas menawarkan pelbagai jenis tayar yang memenuhi keperluan dan kehendak pengguna.

Sengaja memilih 11 kedai tayar terbaik di daerah Bayan Lepas, kami membentangkan senarai ini dengan mempertimbangkan pelbagai aspek penting seperti kualiti, harga, kepuasan pelanggan dan perkhidmatan yang diberi.

Kami memastikan 11 kedai tayar Bayan Lepas terbaik yang kami pilih akan membantu anda dalam memilih tayar yang sesuai untuk kenderaan anda. Selain itu, kami juga memilih kedai yang menawarkan tayar berharga yang jauh lebih murah daripada kedai-kedai tayar yang lain.

Dalam memilih kedai tayar Bayan Lepas, kebanyakan pelanggan lebih memilih harga yang lebih murah tanpa mengambil kira kualiti tayar.

Oleh itu, kami fokuskan dalam senarai 11 kedai tayar ini untuk menawarkan kedai-kedai tayar yang menawarkan tayar berharga yang murah tetapi berkualiti tinggi.

Kami percaya, dengan senarai 11 kedai tayar terbaik Bayan Lepas ini, para pembeli boleh merasa lebih mudah untuk membuat pilihan yang tepat dan membeli tayar yang berkualiti dengan harga yang berpatutan.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan tayar yang terbaik di Bayan Lepas dengan harga yang lebih murah daripada kedai lain.

Alamat48, Lorong Mahsuri 2, Taman Bayan Baru, 11950 Bayan Baru, Pulau Pinang, Malaysia
Nombor Telefon+60 4-644 3313
Waktu OperasiIsnin: 9:30 PG – 7:00 PTG, Selasa: 9:30 PG – 7:00 PTG, Rabu: 9:30 PG – 7:00 PTG, Khamis: 9:30 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 9:30 PG – 7:00 PTG, Sabtu: 9:30 PG – 7:00 PTG, Ahad: 9:30 PG – 7:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.7
Based on 394 reviews

Real Customer Reviews at TLC Tyres & Autocare Sdn Bhd(TOYO TIRES):


Syafiq Serizawa- 09:21 03/05/24
Orait guys. Kali ni gua ke sini sbb tnk tukar tayar rim16 mmg mahal kat tmpat lain.Tp kedai ni mmpu bagi bawah rm300.Warranty 6 bulan.Yg bestnya diorng akan advice dgn owner and akak yg jaga dpn tu mmg professional.Pekerja dia bagus and skillfulKau bayangkan kedai buka 9.30 pagi, gua smpai 9.45 pagi. Dh 5 biji kereta tgh service .Kedai besar .Ada waiting room (sgt kemas)/aircond with air pembancuh coffe(foc).Superb, nice and mantabb

SHAHIRUL FAZLI- 06:26 12/22/23
service goodlayanan pun baik .tmpat menunggu pun selesa

Hafiz Rushdi- 10:37 12/05/23
Harga berpatutan dan semua akan diberitahu dulu. Setiap choice/option dimaklum dengan jelas. Ada tempat untuk menunggu sepanjang servis, sangat selesa. Terbaik 👍🏻

Lai Jie- 04:10 12/02/23
Service so good.waiting area cantek Selesa.memng bagus Kedai ni.penjelasan tyres sangt baik

Mai Sarah- 06:34 11/30/23
Service good.clear explainbfor tyre &. Tpms .tempat menunggu pun cantik.kerani pun peramah.

Ain Nisa Solehah Nordin- 10:46 11/24/23
Service bagus.fully checking explain apa barang yang rosak siap tunjuk lagi sebelum menukar barang yang rosak & minyak yang kotor.tq

Khairul Syafiq Salim- 05:58 11/01/23
Service terbaik , staff friendly . Tmpat tunggu pun selesa .total smua good

Muhd Hilmy- 03:15 11/01/23
Service ok.ada beritahu problem apa Yang fomen nampak.good.

Izzul Ilham- 08:33 10/28/22
Kedai mesra pelanggan ! Memang puas hati datang sini. Senyuman tak lekang di wajah. Siap bagi info tentang penggunaan kereta lagi. Macam2 depa share tentang cara pemanduan utk memastikan hayat alat kereta lebih panjang.

Muizz Zaimi- 07:07 09/24/22
Servis yang baik, khidmat pelanggan memberikan penerangan yang jelas. Mekanik juga sangat berpengetahuan dan harga yang berpatutan!

KHADIJAH BINTI MOHD NOPIAH KPM-Guru- 09:14 08/29/22
Servis yg sangat baik! recommended. Harga pun berpatutan. Siap bagi diskaun lagi! Servis cepat pulak tu. Siap datang ambil kereta di tempat kerja dan hantar semula ke tempat kerja. Pekerja pula peramah dan baik!!!

Nik Ahmad Saddam Nik Mustapha- 16:11 02/19/22
Kedai ini cekik darah. buatlah survey harga tayar dan rim antara kedai kedai lain dulu sebelum beli kat sini. buka rim ja. cakap itu ini rosak. padahal kita dah p sebelum tu servis tak ada nak kata rosak.tayar tahun 21 minggu ke 18. beli pada 17/2/22 dgn harga 220rm. harga tak munasabah. wheel nut 20pcs harga dkt 150rm. apa yg smpi 150rm. semua special nut ka. resit dia silap letak number plate lg.

Azrey LLA- 08:48 12/01/21
Sekiranya mencari tempat utk menukar tayar atau servis kereta sy syorkan di sini. Ms Janice dan Cik Wani sgt baik melayani pelanggan. Mereka memahami kehendak pelanggan dan sgt peramah. Pekerja lain2 menjalankan tanggungjawab dgn penuh berhati2. Harga juga berpatutan. Servis cepat dan terbaik. Tahniah utk semua pekerja TLC Tyres & Autocar.
js_loader
Alamat24, Jalan Mahsuri, Bandar Bayan Lepas, 11950 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia
Nombor Telefon+60 13-999 9696
Waktu OperasiIsnin: 9:30 PG – 8:00 PTG, Selasa: 9:30 PG – 8:00 PTG, Rabu: 9:30 PG – 8:00 PTG, Khamis: 9:30 PG – 8:00 PTG, Jumaat: 9:30 PG – 8:00 PTG, Sabtu: 9:30 PG – 8:00 PTG, Ahad: 10:00 PG – 5:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.5
Based on 39 reviews

Real Customer Reviews at TS AUTO SERVICE CENTRE:


muhd haziq lim- 13:41 05/30/23
Jutaan terima kasih kepada En.lucas. Dia sangat peramah , tolong saya semua yang sesuai dengan bajet saya😂 . Perkhidmatan yang baik! Teruskan !

az lan- 19:16 02/06/23
👍👍👍👍👍

Karunakaran Rajamanickam- 08:46 01/29/23
Jutaan terima kasih kepada pemilik kedai ini. Saya selalu takut jika tayar kereta saya pancit. Ini kerana kebanyakan kedai tayar memilih untuk tutup kedai pada hari Ahad (ya seperti tayar tidak akan pancit pada hari itu). Syukurlah, pemilik yang rajin ini dan kakitangannya masih sibuk bekerja di kedai dan saya membaiki tayar saya dengan mudah. Terima kasih 💞

Kevin Yeoh- 10:11 07/11/22
Kali pertama melawat hari ini kerana kedai tayar kereta biasa saya yang lain penuh sesak. Perkhidmatan yang sangat bagus disediakan. Saya sebenarnya tidak begitu mahir dalam hal tayar dan barangan dan memandangkan saya baru sahaja membuat pelarasan pada tetapan suspensi kereta saya, saya telah diberitahu untuk menghantar kereta saya untuk penjajaran.Jadi apabila saya tiba, saya hanya memberitahu lelaki itu bahawa saya mahu melakukan penjajaran. Selepas menyediakan kereta saya untuk penjajaran, lelaki yang menjaga kereta saya datang untuk memberitahu saya bahawa camber saya juga memerlukan penjajaran. Jadi sebenarnya saya tidak memberitahu mereka sepenuhnya apa yang saya perlukan kerana saya tidak biasa tetapi dipendekkan cerita, ya, sebenarnya saya baru menukar camber belakang saya juga jadi saya pasti memerlukan penjajaran camber juga! Selain itu, mereka memeriksa tayar kereta saya dan menasihatkan saya untuk tidak menukar bahagian depan belakang kerana keadaan tayar saya di sebelah tidak benar-benar dalam keadaan baik lagi.Selain perkhidmatan pengimbangan jajaran kereta biasa, kedai ini sebenarnya mempunyai paparan rim yang sangat besar untuk dijual. Jadi jika anda sedang mempertimbangkan untuk menaik taraf rim kereta anda, anda boleh menyemaknya di sini.Secara keseluruhannya, pengalaman yang cukup bagus dan harga juga ok. Mereka sebenarnya menampal harga yang sangat kecil di satu sudut kedai tetapi kebanyakan orang akan terlepas harga tetapi tidak perlu risau, saya mendapati harganya sangat berpatutan. Pasti akan mempertimbangkan TS Auto pada masa hadapan. 😉

azira fadil- 04:29 10/23/21
Depa sangat cekap dan cepat buat keja.. Bagi saya harga repair pun ok👍🏻..Recommended sangat.

shahrul bharin ab aziz- 06:02 03/21/21
Servis pantas
js_loader
Alamat88, Jalan Tun Dr Awang, Bukit Jambul, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia
Nombor Telefon+60 4-638 6999
Waktu Operasi
Google MapsBuka di Google Maps
4.6
Based on 23 reviews

Real Customer Reviews at JAZZ TYRE & AUTO SERVICES SDN BHD:


Lim Yan Hong- 02:20 02/10/24
Kakitangannya sangat baik. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, mereka akan memperkenalkan dan menerangkannya kepada anda dengan terperinci. Harga juga sangat berpatutan👍

KIDOX- 16:45 01/19/24
Murah je kedai lain

Mike Phang- 05:27 01/10/24
perkhidmatan yang baik. Kali pertama ke sana untuk perkhidmatan kereta am dan mempunyai kesan yang baik. melakukan pembersihan tambahan pada bahagian enjin tanpa caj tambahan. kadar adalah berpatutan

Ng Qian Hui- 10:10 10/07/23
Pekerja yang baik, akan menerangkan tentang masalah kereta dengan jelas, kedai tayar terbaik seperti yang saya temui sebelum ini

Sab Sabarina- 12:38 06/03/23
Semua yang terbaik dalam perkhidmatan dan perkhidmatan untuk pelanggan... kakitangan sentiasa mencadangkan perkara yang berbaloi untuk dibuat dan selamat untuk digunakan

Keong Chng- 02:40 11/26/21
Penasihat yang baik dengan harga yang berpatutan, Perkhidmatan yang baik juga! Disyorkan!

Aaron Yang- 14:44 09/24/21
Tukar 2 tayar di sini hari ini, jenama Hankook. Kakitangan sangat mesra dan menjawab semua soalan saya dengan tepat dan meyakinkan. Pasti mengesyorkan anda untuk melawat bengkel pembaikan ini jika anda menghadapi sebarang masalah berkaitan kereta pada masa hadapan.

Afiq Jamani- 10:16 07/29/20
Kerja penjajaran dan pengimbangan terbaik di bandar

Ken Chong- 01:52 09/09/19
Perkhidmatan yang hebat. Mereka mempunyai banyak cawangan. Jika item tidak tersedia di cawangan ini, mereka akan menguruskan untuk menghantar dari cawangan lain.

lim wan- 07:47 07/10/19
Stok tak penuh...servis macam biasa je...ada bilik reception dengan tv dan air minuman.
js_loader
AlamatLintang Nipah, Kampung Sungai Nibong, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia
Nombor Telefon+60 12-437 6706
Waktu OperasiIsnin: 11:00 PG – 7:00 PTG, Selasa: 11:00 PG – 7:00 PTG, Rabu: 11:00 PG – 7:00 PTG, Khamis: 11:00 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 11:00 PG – 7:00 PTG, Sabtu: 11:00 PG – 7:00 PTG, Ahad: Tutup
Google MapsBuka di Google Maps
4.8
Based on 19 reviews

Real Customer Reviews at AN 2 TAYAR MOTOR:


gnr kulim- 09:24 12/16/23
Mantap towkey dia. Takdak istilah racist(bukan org tapi motor) motor china dia layan. Siap pickup kita masa motor breakdown. 😁

Muhd Qhusyairie- 11:49 12/02/22
Terbaik lahh 👍🏻

Azroy Helmy- 13:35 07/08/22
Padu bengkel ni, dia owner dia kuli, kita mudah ngn dia, dia 10 kali mudah ngn kita, kasi mariiiiii!!!

gnr kulim- 05:59 02/07/22
Sempoi layanan. Biar Mahal janji ori

muhammad asraf- 13:44 10/17/19
servis terbaik..harga berpatutan..rekomen

Amree Abd Rahman- 12:25 04/24/19
Alhamdulillah.. Perkhidmatan yg baik. Tukar tayar shja, repair x buat

Muhammad Faris Bin Abdul Jalil- 13:51 02/18/19
Kedai servis tayar motorsikal. Sempoi bak hang. Harga, ikut cita rasa jenis tayar apa maw. Boleh bincang
js_loader
Alamat110-112, Persiaran Bayan ​1, Taman Tunas Muda, Sungai Ara, 11900 Bayan Lepas, Penang, Malaysia
Nombor Telefon+60 4-644 8043
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 6:30 PTG, Selasa: 9:00 PG – 6:30 PTG, Rabu: 9:00 PG – 6:30 PTG, Khamis: 9:00 PG – 6:30 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 6:30 PTG, Sabtu: 9:00 PG – 6:30 PTG, Ahad: 10:00 PG – 4:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.8
Based on 262 reviews

Real Customer Reviews at Chang Soon Tyre Service Sdn Bhd - Goodyear Tyre, Castrol Oil, Sport Rim Dealer:


Syahida Farwin- 10:10 03/18/24
Tukar tayar kereta hari ni. Dah survey2 around sini. Sini paling best price! Service pun bagus

WakdoL- 05:11 02/23/24
Service terbaik dan pantas..Harga memang berpatutan, ruang menunggu yang selesa.

Afiq Tajuddin- 03:25 10/14/23
Sangat berpuas hati install tayar baru kat sini, pekerja cekap, cepat siap.

Sofea Ahmad- 06:44 10/07/23
Best harga berpatutan, layanan istimewa... service tiptop... jemput Mai sini kedai Tayar yang terbaik di Penang...

Nuraini Khalid- 10:40 09/21/23
Kedai niey saya bagi 5 star⭐⭐⭐⭐⭐ memang terbaik....

Mansoor Kamarudin- 01:48 09/09/23
Service cepat & terbaik!

intan haslieyana- 10:33 09/06/23
customer service tiptop, harga murah murah, staff semua baik baik, boleh support !!!!!

Eiyrahazwan@gmail.com Eiy1988- 04:40 09/04/23
Harga berbaloi Dan service terbaik

Akmal Harizi- 03:14 08/25/23
Kedai ni memang terbaik... Baru ja tukar tayar kereta myvi.. Skjp ja dh siap.. friendly boss.. 👍🏻

Ho Yew Seong- 15:25 05/22/23
Tukar tayar + penjajaranPerkhidmatan sangat pantas, dilakukan oleh beberapa kakitangan bersama-sama.Caj juga berpatutan.

Hadi Hafidzi Mohd Radzi- 13:11 04/08/23
Pakar jenama Goodyear. Terima apa-apa jenis pembayaran yang sangat mudah. Mesra & melayani semua soalan anda. Mereka juga mempunyai stok tayar yang agak kemas kini. Pastikan anda meminta kad jaminan anda kerana mereka mungkin terlupa memberikannya kepada anda.

RHS IPP- 05:34 02/05/23
Pelanggan tetap sejak 2019.....layanan bagus, cepat. Harga berpatutan....

Ronie Ranie- 22:22 08/14/21
Mesra pelanggan dan harga berpatutan

Kadir Rosli Rosli- 04:30 08/10/20
Tebaik

Mohd Aminudin- 02:44 07/04/18
Servis baik
js_loader
Alamat4, Jalan Mahsuri, Bandar Bayan Baru, 11950 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia
Nombor Telefon+60 4-611 0220
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 7:00 PTG, Selasa: 9:00 PG – 7:00 PTG, Rabu: 9:00 PG – 7:00 PTG, Khamis: 9:00 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 7:00 PTG, Sabtu: 9:00 PG – 7:00 PTG, Ahad: Tutup
Google MapsBuka di Google Maps
4.9
Based on 90 reviews

Real Customer Reviews at V9 TYRES & CAR SERVICE:


Azrimi Ashri- 04:54 01/08/24
Service terbaik . Nak cari tayar dtg sini

Haikal Hakimi- 06:42 01/03/24
servis terbaik dan pekerja yang peramah

fatin ellina- 12:04 10/12/23
Bos & staf: Jujur, amanah, peramah & sempoi. Mereka beri detail keadaan / problem kereta.Harga: Puas hati tak mahai ikut poket kita nak macam mana.Depan ada kedai makan.

Nornadiah Hanifah- 10:10 10/11/23
Service cantik.. owner sangat ramah.. sangat puas hati.. sgt recommended utk sapa yang nak service kereta..

Sean Chai- 01:18 10/06/23
Perkhidmatan yang hebat. Berikan penjelasan dan cadangan yang baik tentang bahagian yang perlu diganti.

Siti Norhafida- 09:57 10/02/23
Best services, harga terendah dari kedai lain 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

NIK UZAIR NIK ISMAIL- 03:51 08/29/23
Kakitangan yang baik. Pelanggan tetap

Wei Jen Chan- 08:59 08/12/23
Perkhidmatan yang baik dan penjelasan yang baik tentang isu yang saya hadapi dan mengesyorkan penyelesaian kepada pelanggan. Pasti akan melawat lagi untuk perkhidmatan saya yang seterusnya.

tiff any- 03:20 07/27/23
Perkhidmatan yang baik berpengalaman di sini, bos sangat baik dan membantu saya untuk mengetahui masalah dengan cepat. Pasti akan memilih untuk servis kereta saya lagi lain kali.

Wong Zoeyyy- 09:51 07/24/23
Boss(Vinsy) sangat profesional, bantu saya settle dan laraskan semula jajaran, tak perlu tukar tayar baru. Saya pergi ke kedai lain mereka meminta saya menukar tayar baru.Pemilik jujur ​​/ hati nurani, akan menyokong lagi.

Yayun Voon- 23:35 07/21/23
Pengalaman yang baik dan pemilik profesional, bantu saya mengetahui dan menyelesaikan masalah, pemeriksaan teliti perkhidmatan kelas pertama, tinggi mengesyorkan kedai ini.

Henry Chen- 03:25 04/09/23
Dari KL, tayar punch, pada hari Ahad. Untuk tayar saya tidak dapat diperbaiki, perlu diganti, harga berpatutan, perkhidmatan yang baik dan penjelasan.

Ng Xue Qing- 12:52 03/23/23
Perkhidmatan yang baik dan penerangan yang baik... Kali pertama melawat kedai kerana masalah brek, dan harga juga berpatutan.

HafizApit- 04:16 02/26/23
servis yang bagus

Muhd Ridhwan- 11:25 01/14/23
Perkhidmatan yang baik dari bengkel ini... harga ok dan berpatutan...sangat disyorkan tempat ini

Masrur Hadhri- 14:41 12/02/22
1. Pengalaman yang baik dengan bengkel ini.2. Skim 2 disc brek RM903. Tiada Aduan.4. Akan datang lagi

Nur Hidayah Dahalan- 14:31 10/06/22
Tukar tyre baru..harga boleh tahan..service tiptop..

JK- 05:08 09/15/22
Saya seorang yang sangat khusus apabila datang ke perkhidmatan pelanggan dan perkhidmatan selepas jualan. Servis kedai ini pasti bagus. Inilah sebabnya saya tidak kisah meluangkan masa untuk memberi ulasan. Perkhidmatan ini melebihi 5 bintang. KUALITI kerja pun bagus. Cajnya juga berpatutan dan lebih murah berbanding kedai lain.Anda tidak akan menyesal kerana menghantar kenderaan anda ke kedai ini untuk servis & pembaikan. Mereka menyediakan semua jenis perkhidmatan kereta.Mereka terletak di Bayan Baru, Pulau Pinang - kedai itu mempunyai papan tanda FALKEN (berhadapan kedai 888 Hokkien Mee). Mereka akan dibuka pada hari Ahad tidak lama lagi.Teruskan perkhidmatan yang baik & kerja yang baik!
js_loader
Alamat72a, Jalan Dato Ismail Hashim, Kampung Manggis, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia
Nombor Telefon+60 12-454 8585
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 5:00 PTG, Selasa: 9:00 PG – 5:00 PTG, Rabu: 9:00 PG – 5:00 PTG, Khamis: 9:00 PG – 5:00 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 5:00 PTG, Sabtu: 9:00 PG – 5:00 PTG, Ahad: 9:00 PG – 5:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.6
Based on 14 reviews

Real Customer Reviews at Relong Automobil sdn bhd:


Ng Wei Lih- 11:28 01/06/24
mandur kejam. Tukar palam pencucuh juga boleh terlupa untuk menyambung semula hos. Menyebabkan kereta saya mengeluarkan asap hitam selama 1 minggu penuh. Selepas memandu untuk diperiksa oleh mandur lain, mendapati hos itu dicabut.

Khairi Khai- 05:31 07/14/22
Mantap

Mohd Hilmi Ngah- 02:35 04/25/22
Salah satu bengkel & tayar kereta milik bumiputera yang sangat sedikit. Saya datang ke sini untuk penyelenggaraan biasa, penukaran/penjajaran/pengimbangan tayar dan pembaikan am. Setakat ini mereka dapat mendiagnosis kereta saya dengan tepat dan berjaya membaiki kereta saya.

Brother Boy- 09:37 10/20/21
cepat harga biasa

Muhamad Ridzuan Abu Bakar- 06:37 04/12/21
Pertama saya nak ucapkan tahniah kepada pemiliknya kerana pada pandangan saya beliau berani bersaing dengan beberapa kedai tayar yang bukan bumiputera, seterusnya saya cuma hendak bagi pandangan berkenaan pilihan jenis tayar kategori pertengahan dan berjenama perlu ada lebih kurang 1 atau 2 terutama yang berjenama seperti, Dunlop, Goodyear dan sebagainya. Hari ini saya telah menukar 2 buah tayar jenama Zita harga dah cantik Quality belum pasti, walaupun diberitahu ada waranti tapi tidaklah diterangkan.Dan akhir sekali kepada pekerja yang senior/supervisor kalau ada pelanggan tolong berkomunikasi dengan mereka sebab kami yang datang nak tukar tayar nak tahu juga kualiti dan manfaat daripada tayar yang ditukar, kerja kena tiptop, walaupun tayar jenama baru sentiasa berada dalam pasaran dengan penerangan dan syor daripada anda membuat Kami sebagai pengguna akan membantu mempromosikan kedai anda.

Mohd Zaime- 18:17 02/09/21
Servis terbaik dan memuaskan.. harga sangat berpatutan 👍👍👍
js_loader
Alamat48, Ground Floor, Persiaran Mahsuri 2, Bandar Sunway Tunas, 11900 Bayan Lepas, Penang, Malaysia
Nombor Telefon+60 11-2748 4735
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 7:00 PTG, Selasa: 10:00 PG – 7:00 PTG, Rabu: 10:00 PG – 7:00 PTG, Khamis: 10:00 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 3:00–7:00 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 7:00 PTG, Ahad: Tutup
Google MapsBuka di Google Maps
4.8
Based on 120 reviews

Real Customer Reviews at Champion Tire - Brazo Penang:


rizal redline- 06:58 03/15/23
Cekap & berpengalaman..kita 'deal' harga yg kita anggarkan, jenis tayar / saiz yg kita nak, jenis kegunaan seharian & pemilik akan cadangkan jenis/'brand' tayar bersesuaian (hard compound/soft compound/dry use/wet use/mahal/mampu beli)..dah selesai pasang, pemilik akan 'check' pressure tayar depan belakang & minyakkan rantai..servis penutup yg 'simple' tapi tak banyak kedai yg buat..buka & pasang tayar guna mesin..terbaik & recommended!

Khayyum Karim- 12:06 06/03/22
Nice, teliti, kerja kemas.. cuma perlu perbaiki sikit tempoh masa menunggu & stock sesetengah tayar. Terbaik!

Ashraf Lopi- 03:22 12/28/21
Highly recommended..!! Tayar berkualiti dan harga berbaloi. Alhamdulilah semoga terus maju jaya. Keep it up.

AFIQ PHYSICIST- 09:28 09/22/21
Servis terbaik. Tayar murah. Pomen explain detail dan ramah. Memang x cari dah kedai tayar lain. Terbaikkk

skeletoncore- 18:29 05/04/21
Sempoi kedai ni, kedai tayar murah dalam pulau pinang, pomen peramah tanya apa ja boleh jawab, semalam mai servis moto boleh buat tukaq minyak enjin, tukaq brake pad, nak tayar budjet smpai premium ada juai, harga pon murah... Yang penting ada juai EO F700...
js_loader
Alamat153-H, Jalan Tun Dr Awang, Sungai Nibong Kecil, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia
Nombor Telefon+60 17-590 5570
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 7:00 PTG, Selasa: 10:00 PG – 7:00 PTG, Rabu: 10:00 PG – 7:00 PTG, Khamis: 10:00 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 10:00 PG – 7:00 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 7:00 PTG, Ahad: Tutup
Google MapsBuka di Google Maps
4.9
Based on 23 reviews

Real Customer Reviews at JGW BROTHER TYRE AND BATTERY SERVICE CENTRE:


Leon Chai- 06:13 12/15/23
Perkhidmatan yang baik

Tan cw- 16:18 11/28/23
Mesra Berkemahiran Disyorkan

Lionel Phuah- 10:19 10/30/23
Perkhidmatan yang sangat baik. Bos sangat rendah hati dan semak dengan teliti sebelum membuat sebarang pengesyoran. Sebut harga sangat berpatutan. Kemahiran Alignmentnya sangat hebat. Jika anda sedang mencari pakar tayar yang hebat untuk semua masalah tayar dan undercarriage kereta anda... mari cuba sendiri dan anda pasti tahu dan tidak akan menyesal.

TQ Lim- 08:54 07/21/23
Mesra Berkemahiran Harga yang cekap dan berpatutan. Disyorkan.

Christina Teh- 04:15 06/20/23
Perkhidmatan yang sangat baik dan profesional! 👍👍👏👏

LONG EMPIRE- 08:26 01/10/23
Yang terbaik bos, tak sombong, servis murah

May Ling Soh (Jolyn)- 09:28 08/16/22
Pemilik yang mesra, perkhidmatan yang baik dan harga yang berpatutan.Datang ke sini sudah beberapa kali sejak PKP/PKPB kerana tayar pancit.

Sook Kwan Cheah- 06:20 02/17/22
Perkhidmatan yang baik, mesra dengan harga yang berpatutan. Lokasi di Google tidak tepat tetapi lebih jauh dari jalan yang sama

King Kim- 11:17 01/21/22
Perkhidmatan yang sangat baik, pemilik yang mesra dan harga yang berpatutan!Mengesyorkan kepada semua orang 👍

Henry Tang- 09:20 11/02/21
Perkhidmatan yang baik dan murah
js_loader
Alamat25, Persiaran Mahsuri 1/3, Bandar Sunway Tunas, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia
Nombor Telefon+60 4-618 0666
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 7:00 PTG, Selasa: 9:00 PG – 7:00 PTG, Rabu: 9:00 PG – 7:00 PTG, Khamis: 9:00 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 7:00 PTG, Sabtu: 9:00 PG – 7:00 PTG, Ahad: Tutup
Google MapsBuka di Google Maps
4.9
Based on 14 reviews

Real Customer Reviews at AUTO MATE WORLD CAR CENTER:


Fred Chen- 04:54 03/08/24
Perkhidmatan yang baik, disyorkan

Huan Jian- 06:04 12/26/23
Kedai yang hebat dengan jumlah tayar yang banyak sedia untuk ditukar. Harga yang sangat berpatutan diberikan. Akan melawat lagi.

Choo- 02:08 11/04/22
Saya menukar tayar kereta dan sport rim di kedai ini dengan mengambil pakej mereka, harganya berpatutan dan perkhidmatannya baik dan mesra. Amat disyorkan.

Chan S K- 06:54 12/16/21
Kedainya kemas dan teratur. Kakitangan sangat ramah dan membantu. Pemurah dengan nasihat dan maklumat. Harga berpatutan.

Shen V- 05:17 11/26/21
Kepakaran mereka dalam pengalaman saya adalah di atas purata. Tidak cuba menjual saya barangan yang terlalu mahal yang tidak menyelesaikan masalah saya. Walau bagaimanapun, mereka berada di bahagian yang sedikit lebih mahal.

Boon Khean Yau- 01:48 04/24/21
Perkhidmatan yang baik dan boleh dipercayai disediakan oleh juruteknik berpengalaman.

tian lim khor- 02:01 03/23/21
Perkhidmatan ini sangat baik, orangnya sangat baik

Alston y- 00:51 06/19/20
Perkhidmatan yang bagus.Kerani & juruteknik wanita sangat sopan & menerangkan dengan teliti, kerja mereka bagus & perincian + harga yang kompetitif (selepas tinjauan).Disyorkan.
js_loader
Alamat120, Jalan Mayang Pasir, Taman Sri Tunas, 11950 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia
Nombor Telefon+60 4-646 1588
Waktu OperasiIsnin: 8:30 PG – 7:00 PTG, Selasa: 8:30 PG – 7:00 PTG, Rabu: 8:30 PG – 7:00 PTG, Khamis: 8:30 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 8:30 PG – 7:00 PTG, Sabtu: 8:30 PG – 7:00 PTG, Ahad: Tutup
Google MapsBuka di Google Maps
4.6
Based on 102 reviews

Real Customer Reviews at Bok Tyre & Battery Sdn. Bhd.:


ME ME- 08:58 10/18/23
Saya sedang menghantar kereta saya untuk pengimbangan dan penjajaran, skrin di hadapan stereng serius calar. Bos tak minta maaf pun terus menafikan. Kereta saya baru dan saya memandu setiap hari. Sebarang calar boleh dilihat dengan mudah.

ZRSD PEARLS ENTERPRISE- 03:31 10/18/23
Staf komunikasi Gd....penjelasan terperinci kepada pelanggan .... penyelesaian masalah yang cepat dan harga yang berpatutan berdasarkan perkhidmatan dan produk......

Yun Li Lui- 01:27 09/11/23
Perkhidmatan yang sangat baik dengan harga yang berpatutan

Ganesan Mr.G- 05:48 05/09/22
Menghantar kereta secondhand saya untuk diservis di sini pagi ini untuk memeriksa tayar dan masalah teknikal yang lain. Telah diberikan semakan yang jujur ​​tentang keadaan tersebut. Saya gembira dengan perkhidmatan yang dilakukan dan mereka tidak perlu menukar bahagian. Semua kakitangan adalah sopan, ramah dan profesional. Jangan risau tentang lelaki besar di sini dengan tatu dan ekor kuda kecil. Dia sebenarnya gergasi yang lembut..😄. Saya pasti akan mengesyorkan pusat servis ini jika anda mencari mekanik yang jujur. Teruskan usaha anda...👍👍👍

Farah Diyana- 07:22 12/08/21
Servis memang terbaik sangat.✅ Team mesra✅ Harga berpatutanRecommended.

salleh ismail- 22:52 07/01/21
Member kerja sini

Jeremiah Seelan- 07:41 02/23/21
Perkhidmatan yang diberikan memang bagus dan cekap. Kakitangan mempunyai sikap yang baik terhadap pelanggan. Mereka menjual tayar Michelin dan harganya agak murah dan berpatutan berbanding kedai-kedai lain.Kedai itu agak kecil dan sempit,pergerakan boleh menjadi agak terhad dan hanya dua kereta pada satu masa.Terletak di lot kedai Taman Sri Tunas hanya di sepanjang deretan yang sama dengan hotel Corum View dan Affin Bank, dan betul-betul di seberang jalan utama dari Giant Hypermarket

ELM RAZ- 06:38 01/24/19
Tauke Ah Bok mmg baik.
js_loader

Bagikan:

Ads - After Post Image

Leave a Comment