2 kedai gambar Cyberjaya (Pilihan Terbaik) 2023

Editorial Team

kedai gambar Cyberjaya – Cyberjaya bukan sahaja terkenal sebagai bandar pintar di Malaysia tetapi juga terdapat 11 kedai gambar terbaik yang menyediakan pelbagai perkhidmatan yang berkaitan dengan gambar.

Jangan risau jika anda memerlukan khidmat tangkap gambar untuk pasport, cuci gambar atau memerlukan khidmat frame gambar kerana kedai gambar yang terdapat di Cyberjaya pasti dapat memenuhi kehendak anda.

Kedai gambar di Cyberjaya menawarkan perkhidmatan yang bermutu tinggi dengan harga yang berpatutan.

Dengan pelbagai perkhidmatan yang disediakan, anda pasti dapat menemui satu kedai gambar yang sesuai dengan keperluan anda.

Untuk memilih 2 kedai gambar Cyberjaya terbaik, kami telah menilai kedai gambar berdasarkan kriteria yang telah ditetapkan.

Kriteria ini merangkumi perkhidmatan gambar passport, cuci gambar, tangkap gambar, frame gambar, ambil gambar, serta kualiti gambar yang dihasilkan.

Selain itu, kedai gambar yang ditawarkan pada harga yang murah dan berpatutan juga menjadi faktor yang penting dalam pemilihan ini.

Jadi, pastinya artikel ini akan menjadi panduan anda dalam memilih kedai gambar terbaik di Cyberjaya yang sesuai dengan kehendak anda.

Dengan menggunakan kriteria yang telah ditetapkan, anda pasti dapat memilih kedai gambar yang memenuhi keperluan anda dengan harga yang lebih berbaloi.

Anda tidak perlu bimbang lagi untuk mencari kedai gambar yang terbaik kerana kami telah menyenaraikan 2 kedai gambar terbaik di Cyberjaya untuk memudahkan anda membuat pilihan.

PhotoStation (FREE PARKING)

AlamatUnit F2.7, RekaScape, Persiaran Apec, Cyber 8, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia
Nombor Telefon+60 12-268 5008
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 7:00 PTG, Selasa: 9:00 PG – 7:00 PTG, Rabu: 9:00 PG – 7:00 PTG, Khamis: 9:00 PG – 7:00 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 7:00 PTG, Sabtu: 9:00 PG – 3:00 PTG, Ahad: Tutup
Google MapsBuka di Google Maps
5.0
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at PhotoStation (FREE PARKING):


Atikah R- 02:56 06/13/23
Pergi ke sini tahun lepas untuk gambar pasport untuk memperbaharui pasport saya. Ia adalah masa di mana pembaharuan dalam talian adalah baharu untuk semua orang dan saya membaca terdapat banyak penolakan kerana gambar tidak mematuhi peraturan imigresen. Pergi ke sini mengharapkan yang terbaik, pemiliknya ramah, sabar menunggu sehingga saya bersedia, kemudian dengan hanya satu penggambaran, semuanya selesai. Mendapat gambar pasport terbaik yang pernah saya miliki dalam hidup saya. Dia menghantar salinan lembut kepada saya, dan saya tidak mempunyai masalah untuk memperbaharui pasport saya. 100% mengesyorkan kedai ini.

Mohd Hussain- 11:12 03/10/23
Mantap

Aidan Arsh- 06:51 02/21/23
Pemiliknya adalah seorang yang baik dan suka menolong, namun kualiti gambar pasport tidak begitu bagus (pencahayaan agak teruk / kurang jelas. Namun ia diterima oleh pihak kedutaan untuk permohonan pasport, jadi saya rasa ia ok

Siew Ho Chong- 14:33 09/07/22
Pemiliknya sangat peramah, humoris, dan rajin. Dia menunggu kami, kerana kami terlambat dan tinggal di belakang untuk menyelesaikan gambar kami walaupun kami bertanya sama ada boleh mengumpulnya pada hari berikutnya. Dia sangat profesional, memberikan nasihat dan pengetahuan yang hebat tentang foto. He was also great with my little two years old and was patient with her 🙂 Kos pun mampu milik, rm20 untuk set 4 gambar passport termasuk soft copy juga. terima kasih! Kami pasti akan mengesyorkan perkhidmatan anda dan akan kembali apabila kami memerlukan lebih banyak foto selesai. Kami sangat menghargai kerja anda dan tetap kembali untuk kami. Terima kasih sekali lagi

Salem Badawood- 07:43 12/30/21
Great service. Shop offers passport photoKedai Gambar.
js_loader

The Cade & Co Photography Studio

Bagikan:

Ads - After Post Image

Leave a Comment