5 kedai buku di Kemaman Terbaik & Popular 2023

Editorial Team

kedai buku di Kemaman – Kemaman di Terengganu tidak hanya dikenal sebagai destinasi pantai yang memukau mata, tetapi juga sebagai tempat di mana kultur membaca terus berkembang dengan adanya pelbagai kedai buku yang berkualiti tinggi.

Terdapat beberapa kedai buku di Kemaman yang mempunyai pelbagai buku pilihan serta menyediakan suasana yang selesa untuk menikmati keinginan membaca buku.

Dalam artikel ini, kami akan membincangkan mengenai 5 kedai buku di Kemaman yang terbaik.

Senarai ini telah dipilih berdasarkan faktor yang berkaitan dengan kedai buku tersebut seperti kualiti katalog buku, kelengkapan keperluan pembaca, lokasi strategik, dan juga kualiti perkhidmatan pedagang buku.

Kami telah melakukan kajian menyeluruh untuk memastikan bahawa senarai ini mencakupi kedai buku terbaik di Kemaman yang memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza.

Sama ada anda seorang pelajar yang mencari sumber ilmu yang berkualiti, atau hanya suka membaca untuk keseronokan anda, pasti akan terdapat kedai buku yang sesuai untuk anda di Kemaman.

Teruskan membaca artikel kami dan kami pasti anda akan menemui kedai buku yang paling sesuai dengan keperluan anda di Kemaman.

SMO Bookstores Kemaman

AlamatPT 11256, Blok E, 3 Jalan Kubang Kurus, Taman Cukai Utama, 24000 Chukai, Terengganu, Malaysia
Nombor Telefon+60 9-858 7584
Waktu OperasiIsnin: 9:30 PG – 10:00 PTG, Selasa: 9:30 PG – 10:00 PTG, Rabu: 9:30 PG – 10:00 PTG, Khamis: 12:00 PG – 10:00 PTG, Jumaat: 9:30 PG – 12:30 PTG, 2:30–10:00 PTG, Sabtu: 9:30 PG – 10:00 PTG, Ahad: 9:30 PG – 10:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.6
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at SMO Bookstores Kemaman:


Laila Manja- 10:53 05/28/23
Staff friendly. Byk buku & alatulis

ashyrah zulkefli mohd zulkefli- 09:39 04/30/23
Dalam bandar cukai, senang nak park & dekat dengan bank.

chammomile latte- 15:52 01/03/23
SMO mmg the best dari segi service discount and harga. Cuma SMO kemaman less variety of books and space. Hopefully SMO boleh bukak cawangan yang lebih besar 😉

Hajah Nadiah- 10:35 06/10/22
Banyak pilihan buku, alat tulis Dan barangan keperluan yang lain.Bersih, luas, staff sangat membantu.

Abdullah Mohamed- 11:27 11/19/20
1. Ruang parking yg banyak.2. Kedai yg luas, ada 2 tingkat.3. Banyak pilihan buku dari buku kanak kanak hingga dewasa.4. Staff yg helpful.5. Boleh dpt diskaun kalau ada membership card (10%) term and conditions applies.
js_loader

Pustaka Munirah

AlamatKM 1, Jalan Air Putih, Kampung Gong Pauh, 24000 Kemaman, Terengganu, Malaysia
Nombor Telefon+60 12-221 7072
Waktu OperasiIsnin: 9:30 PG – 10:00 PTG, Selasa: 9:30 PG – 10:00 PTG, Rabu: 9:30 PG – 10:00 PTG, Khamis: 9:30 PG – 6:00 PTG, Jumaat: Tutup, Sabtu: 9:30 PG – 10:00 PTG, Ahad: 9:30 PG – 10:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.4
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at Pustaka Munirah:


nsyaz28- 02:16 07/23/23
Hrga photostat masih hrga lama...service bgus

Rimba Alam- 14:57 05/12/22
sebuah kedai menjual oelbagai peralatan pejabat, sekolah dan sebagainya.. terdapat ruangan parking kereta.. terletak tepi jalan ke air putih berhadapan MPK kmn..

Puan Wanti Sayang Jaafar- 01:28 03/30/22
Kedai alat2 tulis, kegunaan utk pejabat, buku2. Semua ada kat sini. Photo copy dan print pun harga jimat.

Faiz Nurhakim- 06:50 11/25/20
cuba improve berkenaan speed of printer .yang lain ok baik..sy print brwarna..masa hari sabtu dlm tghari mcm tu..

syaza razak- 14:24 12/02/19
Kedai buku dua tingkat...bwh alat tulis byk..photostat and print pum boleh, ats byk jual novel...best la jgk
js_loader

MBS Books & Stationery Chukai

AlamatPT 11277,BLOCK C, 3, Jalan Kubang Kurus, Taman Cukai Utama, 24000 Chukai, Terengganu, Malaysia
Nombor Telefon+60 17-567 9099
Waktu OperasiIsnin: 9:00 PG – 9:00 PTG, Selasa: 9:00 PG – 9:00 PTG, Rabu: 9:00 PG – 9:00 PTG, Khamis: 9:00 PG – 9:00 PTG, Jumaat: 9:00 PG – 9:00 PTG, Sabtu: 9:00 PG – 9:00 PTG, Ahad: 9:00 PG – 9:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
2.0
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at MBS Books & Stationery Chukai:


Maryam Sakinah- 04:47 07/01/23
kakitangan yang peramah 🙂

Izz Zikr- 08:23 04/18/23
Banyak barang untuk sekolah dijual di kedai sepanjang masa
js_loader

MommyHana Kemaman

AlamatLot PT 7942, Jalan Tok Kapor, 24000 Kemaman, Terengganu, Malaysia
Nombor Telefon+60 19-890 1323
Waktu OperasiIsnin: Buka 24 jam, Selasa: Buka 24 jam, Rabu: Buka 24 jam, Khamis: Buka 24 jam, Jumaat: Buka 24 jam, Sabtu: Buka 24 jam, Ahad: Buka 24 jam
Google MapsBuka di Google Maps
5.0
Based on 1 reviews

Real Customer Reviews at MommyHana Kemaman:


AbeyMar Channel- 15:40 09/25/21
Beli buku² daripada mommyhana ni ialah pendidikan awal yang terbaik untuk anak-anak..
js_loader

POPULAR bookstore @ Mesra Mall

AlamatB1 - B2, Mesra Mall 6490 Jalan Kemaman-Dungun, Daerah Kemaman, Kampung Baru, 24200 Kemasik, Terengganu, Malaysia
Nombor Telefon+60 9-864 2212
Waktu OperasiIsnin: 10:00 PG – 10:00 PTG, Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG, Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG, Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG, Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG, Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG, Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
Google MapsBuka di Google Maps
4.4
Based on 5 reviews

Real Customer Reviews at POPULAR bookstore @ Mesra Mall:


Irene Paul- 07:24 01/15/20
Byk buku

Adli Asyraf- 11:38 12/03/19
Salah satu tujuan org prgi adalah wayang

Mohd Faizul Azua- 00:04 03/07/19
Bacaan ilmiah.

Awie Che Wan- 17:28 01/17/19
Memenuhi keperluan anda sekeluarga

Kharunizam Sidek- 05:27 12/26/18
Layanan yg mesra
js_loader

Bagikan:

Ads - After Post Image

Leave a Comment